lunes, 21 de octubre de 2019

La meva Ruta al Google Maps

La meva Ruta al Google Maps:

La meva ruta surt de l'Ajuntament de Girona per anar a la Devesa, on es celebren les Fires de Sant Narcís i, tot seguit, continuar fins al Palau de Justícia per a presentar un document al registre.
Després de presentar el document, he continuat fins arribar a l'Escola Oficial d'Idiomes i m'he esperat fins a les 16:00h, l'hora de començar les classes d'Anglès. A les 18:00 h. quan he sortit de l'Escola he finalitzat la meva ruta  al supermercat Bonpreu que està molt a prop,  a la carretera Santa Eugènia per comprar alguna cosa que faltava en el rebost de casa.



martes, 15 de octubre de 2019

LLET DE CÀNEM, UNA LLET VEGETAL NO GAIRE CONEGUDA

Resultado de imagen de leche de canamo

LLET DE CÀNEM, UNA LLET VEGETAL NO GAIRE CONEGUDA

La llet de cànem té molts aports nutricionals i és molt rica en proteïnes, ideal per dietes veganes i vegetarianes; els seus principls beneficis són:  propietats antiinflamatòries, cuida els sitema nerviós, té un alt nivell de fibra, és un reconstituent, combat la fatiga crònica, el cansament i refoça el sistema immunitari.

Presentació de "la meva cuina vegana"





Presentació de "la meva cuina vegana"



Avui dia 1 d'octubre he decidit començar aquest bloc. A la meva preocupació per portar una alimentació més saludable hi afegeixo també la meva protesta pel maltracte animal. 


Em dic Montse, sóc graduada en Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient, treballo a la Generalitat de Catalunya al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, m'agrada la cuina i vull compartir les receptes veganes que publicaré en aquest bloc.